Dagens ridpass

Dagens ridpass idag gick hur bra som helst ju. Med lite hjälp funkar allt ;) Haha. Som sagt som jag nämnt tidigare har det vart lite krångel fram och tillbaks med Sindy både i sadlen och på marken. Jag har som mål efter varje dag som det går bra ska jag försöka gå en bit längre. Alltså öka efter varje ridtur om det går bra vill säga.
Idag fick pappa hänga med mig ut på en kort ridtur utanför stallet. Kanske ca 30 meter från stallet finns några postlådor och ca 30/40 meter till finns det ytterliggare mer postlådor. Igår red jag till dom första postlådorna och vände och vände sedan tillbaks osv och idag fick pappa gå en bit framför Sindy när jag red henne så gick vi till postlådorna längst bort och sen vände tillbaks mot stallet och sen vände vi när vi var vid stallet och fortsatte mot postlådorna närmast stallet sedan vände vi tillbaks till stallet sen vände vi uppåt igen och travade mot en lykstolpe som var 20 meter bort. Gick jätte bra utan krångel och problem. Nu är bara problemet att få henne att gå såhär utan någon framför sig..
Imorgon hade jag tänkt testa detta utan någon som går framför mig och Sindy. Får hoppas det går lika bra som det gjorde igår :D Ps, bilden är inte från idag! Sindy till vänster..


Postat av: Anonym

Snygg blogg du har ;) älskar designen!

2012-03-26 @ 09:09:09
Postat av: Matilda

Vilken fin bild! Så mysig..



SV: Ne det kan vara när jag står och rycktar henne med. Dock har hon aldrig stegrat när jag står nära, men hon visar ibland ingen respekt och bakar in mig eller bara går in mig för hon vill stå där för att kunna se..

2012-03-26 @ 21:44:43
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se